Scandinavian Horse & Dog


ALL-OUT MAINTENANCE 20 KG

All-out Maintenance on hyvää ravitsemusta ylläpitävä kivennäis- ja vitamiini-täydennysrehu hevosille ja poneille, jotka ovat kevyessä tai harrastekäytössä tai levossa. Tuote on suunniteltu ajanjaksoihin, joissa hevoselta ei vaadita maksimaalista suorituskykyä, mutta joissa silti halutaan varmistaa hevosen hyvinvointi ja terveellisen ravinnon saanti parhaalla tavalla.

20 kg:n rehusäkeissä on postimyynnissä 10 euron rahtilisä.
Jälleenmyyjiltä saat säkit 10 euroa huokeammalla.

All-out Maintenancen hivenaine- ja vitamiiniannostus on kolmasosa All-out Performancen pitoisuuksista. Tämä taso on ihanteellinen normaalissa rasituksessa olevalle hevoselle. All-out Maintenancessa on silti joitakin ravinteita merkittävät määrät. Siinä on runsaasti mm. piimaata, joka on tärkeää nivelten toiminnalle. Piimaalla on myös lähes lääkkeenomainen vaikutus mm. koliikkeja torjuttaessa. Myös kalsiumin, magnesiumin ja D3-vitamiinien pitoisuudet ovat niin korkeat, että ne varmasti turvaavat täysi-ikäisen harrastehevosen tarpeet.
All-out Maintenance 20 kg säkki riittää hevosellesi yli sadaksi päiväksi.
Käyttösuositus: 150 g / päivä. Rehu suositellaan annettavaksi kostutettuna. Suurin annos voi olla kaksi kertaa suositusta suurempi.

» Lisää infoa

Hinta 46.00 €
Tilaa tuotetta kpl