Scandinavian Horse & Dog


Uutuudet

 • 31.10.2016 - Saatavana!
  ACTIVE JOINTS on monipuolinen yhdistelmävalmiste hevosille nivelten ja nivelliikkuvuuden ylläpitämiseen.

  ACTIVE JOINTS sisältää nivelten terveydelle kriittisiä ainesosia kuten glukosamiinisulfaattia, MSM:ää, kondroitiinisulfaattia ja hyaluronihappoa. Näiden lisäksi ACTIVE JOINTS sisältämät ainesosat suojaavat niveltä vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Suositellaan käytettäväksi nivelongelmien ehkäisyyn sekä tukemaan jo syntyneiden vaurioiden paranemisprosessia. Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita. Imeytyy tehokkaasti nestemäisen koostumuksen ansiosta.
  Pakkauskoko: 1 litra Hinta: 44,00€

 • 31.10.2016 - Sinkkikelaatti ja Yea-sacc 1026
  Kummastakin saatavana 1,5 kg:n pakkaukset.

 • 19.10.2016 - Saatavana!
  LAMINITIS - kroonista kaviokuumetta sairastaville poneille.

  Yhdessä oikean perushoidon kanssa joka estää poneja sairastumasta metabolisiin, monesti kevät- ja syyslaidunruohon aiheuttamiin häiriöihin.
  Ponit ovat syntyneet elämään vaikeissa ja karuissa olosunteissa ravintonaan pelkkä ruoho. Hiilihydraattien, proteiinin, sokerian ja myrkkyjen ylenmääräinen syönti modernista laidunmaasta aiheuttaa metabolisia häiriöitä ja vapaiden radikaalien aiheuttamaa tuhoa. Tutkimukset osoittavat, että vapaat radikaalit voivat sekä käynnistää että kiihdyttää verenkiertohäiriöitä kaviokudoksessa aiheuttaen vakavaa ontumista ja kavioluun kiertymistä. Kaviokuumeesta toipunut poni on altis oireiden uusiutumiselle, jotka voivat aiheuttaa pysyviä kaviovaurioita.
  LAMINITIS sisältää sepioliittia ja hiivaa, sekä voimakkaita antioksidantteja estämään vapaiden radikaalien aiheuttamaa tuhoa. Lisätty sinkki edistää kavion kasvua. Sinkillä on myös olennainen tehtävä antioksidanttientsyymi-kompleksissa, superoksidi-dismutaasissa.
  Pakkauskoko: 1,5 kg Hinta: 79,00€

 • 18.10.2016 - Tulossa!!
  BREATH CLEAR – hengitysteiden tukkoisuuteen ja ärsytykseen

  • Kilpahevosille
  • Pölyherkille (talli-/siitepöly)
  • Hengitystieongelmista kärsiville hevosille ja poneille

  BREATH CLEAR on luonnollinen antioksidanttivalmiste ylläpitämään hevosesi hengitysteiden optimaalista toimintaa. BREATH CLEAR sisältää eukalyptusta ja inkivääriä, joita on kautta aikojen käytetty hengitysteiden avaamiseen. Lisäksi MSM ja C-vitamiini yhdessä punahatun, rosmariinin, ruusun ja mustikan kanssa ylläpitävät tervettä keuhkokudosta, samalla vahvistaen keuhkojen vastustuskykyä ja palautumista rasituksen jälkeen. BREATH CLEAR sopii kaikille hengitystieongelmista, talli- ja siitepölystä kärsiville hevosille ja poneille – sekä erityisesti kilpahevosille, joiden suorituksille sekä palautumiselle optimaalinen hapensaantikyky on erityisen tärkeää. BREATH CLEAR on maittava ja helposti imeytyvä nestemäinen lisäravinne päivittäiseen käyttöön. Tuote ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita.
  Pakkauskoko: 1 litra Hinta: 42,00€

 • 18.10.2016 - Tulossa!!
  KEEP CALM – rauhoittava Magnesium-valmiste hevosille ja poneille

  KEEP CALM on yrttipohjainen magnesiumvalmiste hevosten lihasjännityksen sekä stressioireiden lieventämiseen. Yrtit mäkikuisma ja humala yhdessä magnesiumin kanssa laukaisevat lihasjännitystä ja auttavat hermostunutta hevosta keskittymään, lisäksi ne edistävät ruokahalua ja lihasten palautumista rasituksen jälkeen. KEEP CALM sopii pitkäaikaiseen, päivittäiseen käyttöön herkästi jännittyville sekä hermostuneille hevosille ja poneille. Tuote ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita, eikä heikennä hevosen suorituskykyä. Nestemäisen koostumuksensa ansiosta se imeytyy tehokkaasti ja on nopeatehoinen.
  Päivittäisiin ongelmiin:
  Stressaaviin tilanteisiin (kilpailut, kuljetus jne.), Lihasjännitykseen, Karsinalevossa oleville hevosille, Pelokkuuteen, säikkyyteen, Aggressioon, Muutostilanteisiin
  Soveltuu kaikentyyppisille hevosille ja poneille, joko kilpaileville, levossa tai siitoskäytössä oleville, joilla on taipumusta stressiin ja ahdistukseen.
  Pakkauskoko: 1 litra Hinta: 39,00€


Tuotevalikoimamme laajenee!